Se celebra el primer Webinar Europeu per a Higienistes Dentals

El passat dia 9 de juny va tenir lloc el primer Webinar Europeu per a Higienistes Dentals. L’esdeveniment el van seguir higienistes de 26 països europeus i ha estat patrocinat per Oral B i organitzat per la EDHF (Federació Europea d’Higienistes Bucodentals)

El primer Webinar Europeu per a Higienistes Dentals ha comptat amb uns ponents de destacat prestigi internacional:

Yvonne Nyblom, presidenta de EDHF, que ha actuat com a mestra de cerimònies.
Catherine Waldrom, H.D. de l’Associació Nacional d’HD d’Irlanda. Va participar amb el tema «Donar suport i entendre els pacients amb càncer oral després del seu diagnòstic».
Steffano Chechhi, HD de l’Associació Nacional d’Itàlia, va presentar el nou raspall IO Oral B.
Deepak Simkhada, HD del Regne Unit que va tractar el tema «Conceptes actuals en Teràpia periodontal no quirúrgica i el paper de la HD».

Un cop finalitzades les respectives presentacions, els assistents van poder formular preguntes abans de realitzar una avaluació que atorgava 2 CE. Els socis Hide van poder participar i obtenir aquesta acreditació de manera gratuïta, el que ha suposat una injecció i acostament als seus col·legues europeus i acariciar la possibilitat d’una equiparació en el seu currículum.

En virtut de l’èxit de la convocatòria i participació, des de la Federació Europea d’Higienistes Bucodentals han decidit convocar més esdeveniments d’aquest tipus en un futur pròxim.