Expodental Scientific Congress 2021

Arriba l’Expodental Scientific Congress 2021

L’Expodental Scientific Congress 2021 és un congrés multidisciplinari estructurat en grans blocs temàtics (tecnologia digital, pròtesis, estètica, ortodòncia, endodòncia etc ..) que abastarà, al llarg de tres dies diferents disciplines odontològiques i que proporcionarà un lloc ideal per ampliar coneixements en matèries relacionades no només amb la salut bucodental i tractaments, sinó també amb la gestió del negoci, noves eines de comunicació i màrqueting, estratègia digital, etc. Tot això amb l’única finalitat de millorar la qualitat del servei ofert al pacient.

Expodental Scientific Congress 2021 és una de les grans i esperades cites de l’any i la data ja està marcada al calendari pels professionals de l’Odontologia: 24, 25 i 26 de juny. Tres jornades repletes de ponències a el més alt nivell, tallers i conferències que es complementen amb una exposició comercial amb més de 80 empreses confirmades que ocuparan una superfície de 2.300 m2.

Dijous a la tarda se celebrarà el congrés SEPES DIGITAL ACADEMY, dedicat a l’actualització clínica en l’entorn digital amb la participació dels experts: José Manuel Navarro, Pablo Ramírez, Nicolás Gutiérrez, Cristina Zarauz i Óscar Figueres, finalitzant amb una Taula Rodona moderada pels professors Miquel Roig i Guillermo Pradíes. L’esdeveniment tractarà temes tan importants com:

– Els procediments per integrar el disseny de somriure i els alineadors en casos restauradors.
– L’alternativa de rigidesa o flexibilitat en materials de restauració CAD / CAM.
– La importància dels escàners intraorals per a problemes de desgast.
– Les eines gratuïtes al nostre abast per Implantologia protésicamente guiada.

Finalment, el divendres 25 i dissabte 26 de juny podràs acudir al congrés multidisciplinari de Expodental Scientific Congress. Coordinat pel Prof. Dr. Jaume A. Gil Lozano i el Dr. Nacho Rodríguez Ruiz, el congrés s’ha estructurat en quatre blocs científics:

– Periodòncia i Prostodoncia: S’abordaran temes com la Guia de Pràctica Clínica EFP per al tractament de la periodontitis estadis I-III, tractaments combinats interdisciplinaris períodes / pros per a l’obtenció d’una estètica ideal o l’ús dels dispositius intraorals per al tractament de la disfunció craniomandibular.

– Ortodòncia i Endodòncia: S’analitzaran aspectes com fins on es pot arribar amb alineadors en tractaments en casos clínics complexos, l’ús de microcargols en Ortodòncia o el límit de la Endodòncia, entre d’altres.

El congrés es desenvoluparà al Centre Convencions Nord de Madrid, un espai multifuncional i flexible dotat de les tecnologies més modernes.

Les ponències estaran estructurades en blocs temàtics per a major aprofitament de les mateixes.

La coordinació general de el programa anirà a càrrec de Prof. Dr. Jaume A. Gil Lozano i del Dr. Nacho Rodríguez Ruiz, que ocupen la presidència i vicepresidència, respectivament, de Congrés Científic, i la alta qualificació garanteix unes sessions i ponents de primer nivell, alineats amb els objectius de Expodental SCIENTIFIC CONGRESS, en el seu paper impulsor de coneixement i posada a el dia sobre les últimes tecnologies, serveis i línies d’avanç d’aquesta innovadora indústria.